Kahramanmaraş'ta inşaat sektöründe sorunlarınıza komple çözümler sunmayı planlayan Labirent Deco Show Room firması vatandaşların, bürokratların ve siyasilerin katılımıyla açıldı.

Binevler'de faaliyetine başlayan Labirent Deco Show Room'un açılışına Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Erkoç, CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, CHP Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Ali Zabun, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Binevler semti Haydarbey Mahallesi Barboros Cad. Aslanbey Apt. Altı No: 15'de,  müşterileriyle buluşan Labirent Deco Show Room alışıla gelmiş hizmetlerden farklı, göz kamaştıran bir yapıya sahip. Dekorasyon üzerine yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeyi planlayan Mağaza dünyaca ünlü firmaların ürünleriyle geniş bir ürün yelpazesini bünyesinde barındırıyor. Mağazadaki bu ürünler ise kalitenin ön planda tutulacağını gözler önüne seriyor.

Bilgisine başvurduğumuz Labirent Deco Show Room Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kaya şu bilgileri verdi:

“İnsanlarımızın yaşam alanlarını güzelleştirmek adına yaptığımız çalışmalar, bizlere büyük keyif veriyor. Burada faaliyetimize başlarken hizmette sınır koymadığımız bir çalışma prensibi ile müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz. Şehrin en tecrübeli ustaları ile yaptığımız titiz anlaşmalar bizleri asla mahcup bırakmayacak. Kurumsal işletme mantığı ile hareket eden firmamız alanından uzman personellerle kullanıma hazır yaşam alanları tasarlayacak. Yapılacak işlerin her karesinde yer almayı planlarken işçilik garantisini ön planda tutacağız. Müşterilerimize taahhüt adı altında yapılan anahtar teslim dekorasyon işleri yapacağız. Asma tavan, gergi tavan, duvar kâğıdı, alçı boya, tesisat işleri, korkuluk perforje, katlanır cam balkon sistemleri, parke fayans, taban kaplamaları, lavabo ve banyolarda özel tasarım çalışmalarla, peyzaj çevre düzenlemeleri ile harika tasarımlarımızla sizleri baş başa bırakacağız. Ayrıca tasarımlarımıza kombineleyebileceğiniz duşa kabin batarya takımları, avize, spot çeşitleri özel tasarım, cnc çalışmalarla ”˜işte olmuş' dedirtecek aksesuar süslemelerini sizlere sunacağız.”

Haber46 olarak Labirent Deco Show Room'a başarılar diliyoruz.