MHP'den Manisa milletvekili aday adaylığı için Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkanlığından istifa eden Yaşar Coşkun'un yerine Adnan Erbil seçildi.

TSO Meclis Başkanı Hayati Dolman’ın başkanlığında Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binasında yapılan ve 11 kişiden oluşan yönetim kurulu üyelerinin tamamının katıldığı seçimde Adnan Erbil oy çokluğu ile odanın yeni yönetim kurulu başkanı oldu. İki adayın yarıştığı başkanlık seçimlerinde Adnan Erbil 6, Murat Erbil 5 oy aldı. Adnan Erbil’den boşalan yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevine Tolga Tunç Çalışkan 6 oy alarak seçildi. Yönetim kurulu başkan yardımcılığı için adaylığını koyan Bora Çaylan ise 5 oy aldı.

MTSO'nun yeni başkanı Adnan Erbil, "Yaşanan sıkıntılı sürecin ardından seçimimizi gerçekleştirdik. Bu seçimde aklıselimin kazandığını düşünüyorum. Süreçte yaşananlar benim açımdan geride kalmıştır. Yönetim kurulu arkadaşlarımın bu seçimde bana vermiş oldukları desteğe teşekkür ediyor, sonucun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Odamız geçmişte olduğu gibi bundan sonra da siyasetin içerisinde olmayacaktır. Bu yüzden AKP üyeliğimden de istifa ediyorum. Ayrıca Yaşar Coşkun’a milletvekilliği aday adaylığında başarılar temenni ediyorum." dedi.