Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Mark Store isimli iş yeri 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle ürünlerinde yüzde 50 indirim yaptı. Firma Sahibi Hüseyin Arslan: “Onları bir gün değil her gün hatırlamak adına bu indirimi yaptık” dedi.

Türk Tekstil sanayisinin önemli üretim merkezlerinden olan, modanın başkentlerine kumaş üreten Kahramanmaraş iç piyasada da vatandaşın yüzünü güldürüyor. Kahramanmaraş’ta Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulanan Marka Store, 24 Kasım öğretmenler günü için müthiş indirimler yaptı. Gömlek, ayakkabı, kaşe, ceket, pantolon ve birçok üründe öğretmenler günü için indirime gidildi.

HABER FOTOĞRAFLARI - TIKLA

BİR ÇOK ÜRÜNDE İNDİRİM

Kahramanmaraş'ta gömlekten takım elbiseye, ayakkabıdan kravata, pantolondan monta kadar giysi sektöründe onlarca kalem ürüne imza atan Marka Store ekonominin zora girdiği şu günlerde ilaç gibi indirim yaptı. Marka Store firma sahibi Hüseyin Arslan yaptığı açıklamada "Ekonomi ile mücadeleye ibizde katıldık. Gerek öğretmenlerimize gerek ise vatandaşlarımıza ayrı ayrı indirimlerimiz mevcut. Amacımız halkımıza hizmet ve devletimize şükranlarımızı belirtmek. Fiyatlarımız inmşi durumda. Zaten kalitemiz de yerinde” dedi.

Marka Store'de 3 tshort 99 TL, 3 gömlek 99 TL, 2 pantolun 99 TL, Ayakkabı 99 TL, Ceket+gömlek 199 TL'den ve Takım Elbise + gömlek + kravat 299 TL'den alınabilecek. Marka Store'de bu ürünlerin yanında diğer tüm ürünlerde de büyük indirimler sizleri bekliyor.