Kahramanmaraş ekonomisine büyük katkılarda bulunan Kervan Pastaneleri ve Alpedo Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı oldu.

2019 yerel seçimler dolayısıyla istifasını veren Mustafa Buluntu’nun yerine Müsiad Genel Merkezi Sami Kervancıoğlu'nu başkanlık görevine uygun gördü. .

Konu ile ilgili Haber46 Muhabirine açıklama yapan Sami Kervancıoğlu: Sayın Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan beyefendi bu görevi bize layık gördü. İnşallah bizde Mustafa Buluntu beyden bu görevi aldık. İnşallah bu saatten sonra Müsiadımızı güzel bir noktaya taşıyacağız. Müsiad’ın gençleriyle ve üyeleriyle beraber Kahramanmaraş’ta güzel bir noktaya taşıyacağız. Genç kardeşlerimizin enerjisi bana da enerji veriyor inşallah güzel işler başaracağımıza inanıyorum.

GENÇ GİRİŞİMCİLER BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ!

Genç Müsiad ve Üniversite gençliği benim için çok önemli, gençliğe çok önem veriyorum. Müsiad Gençliğimize de zaten çok değer verdiğimi herkes biliyor. İnşallah Genç Müsiad Başkanı Ünal Çimen ve ekibiyle beraber sürekli bir araya geleceğiz. Çünkü onların büyük hedefleri ve düşünceleri var. Çünkü onlar çok değerli kardeşlerimiz inşallah onlarla her zaman birlik beraberlik içerisinde yürüyeceğiz. Gençlerimiz ile birlikte kol kola girerek Müsiad’ımızı çok güzel bir noktaya getireceğiz.

Genç Müsiad Başkanı Ünal Çimen'in açıklaması: Yeni dönemde Müsiad Şube başkanlığına  getirilen  Değerli Büyüğüm Sami Kervancıoğlu’nun Kahramanmaraş’ımız için Erdemli ve Başarılı bir iş adamı olarak Müsiad ve Genç Müsiad camiamızı heyecanlandırmıştır. Bugüne kadar her anında gençliğin yanında durarak bizlere verdiği değeri ve önemi her zaman hissettik. Genç Müsiad Ekibimizin büyük projeleri var. Bu projeleri gerçekleştirmek için bize her türlü desteği vereceğini bildiğim, Sami başkanımıza Genç Müsiadımız adına teşekkür ederim . Bizlerde Genç Müsiad ekibi olarak her zaman Müsiad Şube Başkanımız Sami Kervancıoğlu’nun yanında olacağız .Kahramanmaraş’ımız için hayırlı olmasını başarılı bir dönem geçirmesini temenni ederim.