Sanal platformlarda, ödemenin yapıldığı yerlerde kendinden çokça söz ettirmeye başlayan ve her geçen gün kullanıcı kitlesini katlayan paykasa kart, özellikleri ve kullanım alanlarının genişliğiyle kullanıcılarının isteklerini yerine getirmeye yarıyor.

Nakit para ihtiyacınızı temin etmek veya bir diğer deyişle, bir yerden ödeme alırken bankaların kesintilerine maruz kalmamak ve zamanında ödeme almak için Paykasa kart bozdurma hizmetini kullanabilirsiniz. Bu hizmet, EPAY A.Ş tarafından müşterilerine sunulan özel bir hizmettir. www.paykasa.org web sitesi üzerinden gerçekleştirebileceğiniz bu işlem sayesinde bankaların kesintilerine maruz kalma ya da güvenlik sorunlarından dolayı paranızın geç hesabınıza gelmesi sorunlarını kolaylıkla atlatabilirsiniz.

Paykasa.org web sitesinin sunmuş olduğu kart satış hizmetlerinden faydalandığınızda, dünyanın birçok yerinden ürün siparişi verme avantajını da yakalayabilirsiniz. Seçkin ve dünyanın en popüler online alışveriş sitelerinde geçerli olan paykasa kart ile yapacağınız ödemelerde, herhangi bir risk almadan ödemelerinizi gerçekleştirebilir, zamanında iş yapmanın keyfini yakalayabilirsiniz. Kullanım şartları ve Kullanımı oldukça basit, güvenliği en yüksek seviyelerde olan kart sayesinde, gözünüz arkada kalmayacak, kişisel bilgilerinizin ele geçirilmesi durumu ile karşı karşıya kalmadan işlem bitirmenin keyfine varacaksınız. Paykasa sıkça sorulan sorular sayfasın'dan aklınıza takılan soruların cevabınlari hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.