Hizmete açıldığı 26 Nisan Cuma gününden itibaren sadece il merkezi ve çevresinin değil,  bölgenin çekim merkezi olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki aktiviteler, her yaş grubuna hitap ediyor. Alışveriş merkezi ziyaretçileri birbirinden renkli görüntüleri cep telefonlarıyla çekerek, unutulmaz eğlenceyi ölümsüz kılıyorlar.
Hayvanlar Alemi Bando gösterisi, sirk parede, canlı heykeller,  buz pateni gösterisi, nefesli showband ve Ünlü Virtüöz Canan Anderson'un Keman dinletisi izleyenleri büyüledi.
Günün sürprizi Metin Şentürk
Günün sürprizi ise sanatçı Metin Şentürk oldu. Metin Şentürk reklamlarında oynadığı Medya Markt Teknoloji Mağazası'nda sevenleriyle buluştu. Sürpriz hediyeler dağıtan Şentürk, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.  Şentürk, sempatik tavırları ve esprileriyle de keyifli dakikalar yaşattı.
 Mağazalardaki sürpriz ve yarışmalar vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, alışveriş merkezinin her noktasında faklı bir eğlence ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Restoran ve kafeterya bölümünde de yemekleriyle ünlü Kahramanmaraş'a farklı damak tatları sunan ünlü markalar halkın ilgisinden mutlu görünüyor. Kentin sosyal ve kültürel yapısını canlandıran Piazza Kahramanmaraşlının vazgeçilmez mekanı olacağını şimdiden gözler önüne seriyor.