Şirket yönetim kurulu başkanı Mustafa Timurbanga :” FIRATPEN ANA BAYİİ ARZPEN'DEN 8 SAATTE 20 DAİRELİK ÜRETİM yaparak, bayilerimize vereceğiz onlarda inşaatlara montajını yapacak.” dedi.
     
Kayseri yolu üzeri de ki fabrikasında bir kokteyil ile Fıratpen bayilerine yeni fabrikasını tanıtan Mustafa Timurbanga : “Arzpen pvc, ısıcam limited şirketi kurmuş olduğu CNC makinasını tanıtma adına K.maraşta ki pvc üreticilerine kokteyl verdi. Yaklaşık 105 üretici firmanın katıldığı kokteyl'de
     
Arzpen pvc ısıcam yönetim kurulu başkanı Mustafa Timurbanga yaptığı açıklama da;

Arzpen 2013 yılı sonunda bölgemizin ve Kahramanmaraş'ın artan pvc ihtiyacını karşılamak adına kurulmuş; cnc makinalar eşliğinde üretim yapan bir işletmedir. Firmamız Fıratpen kapı pencere sistemleri Kahramanmaraş ana bayii dir. Firmamız değerli müşterilerimize 17 kişilik alanında uzman kadrosuyla hizmet vermektedir. Arzpen montaj bayileri üzerinden toptan satış yapmaktadır.
      Fıratpen pvc kapı ve pencere sistemleri Türkiye'deki en büyük pvc üretim fabrikasıdır yine Fıratpen Türkiye'de bir pencerenin cam ve vida haricinde bütün ürünlerini kendisi üretmektedir. Bizde işletmemizde Fıratpen'in bütün ürünlerini cnc makinalar eşliğinde değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Ürünlerimiz ses, ısı ve su yalıtımı açısından piyasada ki en iyi performansı gösteren 70'lik seri olarak tabir ettiğimiz ürünlerdir. İşletmemizde Avrupa standartlarında CE belgeli üretim yapılmaktadır.
      
Üretim kapasitemiz 8 saat'lik vardiya baz alındığında yaklaşık olarak 2000 mt. Yani bir diğer değişle 20 daire'ye tekabül etmektedir. Müşterilerimizin artan taleplerine karşılık verebilmek adına 8 saatlik ikinci bir vardiyayı hizmetlerine sunmayı düşünmekteyiz.
      
Bizler Arzpen olarak değerli müşterilerimize en kaliteli ve en kusursuz ürünleri en hızlı zaman diliminde teslim etmeyi kendimize ilke edinmiş bulunmaktayız. Bu bağlamda piyasada ki kalifiye personel eksikliği göz önünde bulundurulduğu takdirde işletmemiz değerli müşterilerimizin daha hızlı ve daha kusursuz ürünlere en iyi şekilde sahip olmasına olanak tanımaktadır.
     
 2-3 aylık zaman dilimi içerisinde kurulum çalışmaları devam eden ısıcam üretim tesisimiz faaliyete geçmiş olacaktır. Yine bir diğer çalışmamız üretici bayilere PVC kapı, pencere aksesuarları satışıyla hizmet vereceğiz.

MİSYONUMUZ
      
Akşam Namazından sonra açılış konuşması ve fabrikanın tanıtımı ve dua ile devam eden gecede Konuşan Mustafa Timurbanga : Arzpen plastik PVC alüminyum sistemleri olarak tüm çalışanlarımızın temel hedefi; içinde bulunduğumuz sektörün kalitesini artırmak, hizmet verdiğimiz ve vereceğimiz halkımızın güvenini kazanarak en kaliteli ürünleri, en uygun fiyata talep edenlere sunmak ve inşaat sektöründe hiç unutulmayacak bir soluk, bir nefes, yeni bir yüz ve sistem kurucusu olarak yer alıp; PVC kapı ve pencere söz konusu olduğunda; başta inşaat firmaları olmak üzere inşallah tüm Kahramanmaraş halkının güvenini kazanmak ve danışmanlığını yapmak en büyük hedefimizdir.

VİZYONUMUZ
      
Bilindiği üzere inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların genel kanaati Kahramanmaraş'ta inşaat işçiliği ve buna bağlı olarak kalitenin artması halkımızın en büyük beklentilerindendir.

Aynı zamanda yapılacak olan işin kalitesi yani, kullanışlı ve uzun ömürlü olması da sektöre olan talebi artıracaktır.
      
Bu bağlamda vizyonumuz kısa vadede kaliteli ürün zamanında teslim ve seçenekli ödeme planlarını devreye sokarak inşaat sektörünün en güvenilen firması haline gelmektedir.
Uzun vadede vizyonumuz ise bugün hem işçi hem işveren olarak birlikte çalıştığımız işçi sayısını kat kat arttırarak kahramanmaraş'ın ekonomisinin canlanmasına işsizliğinin bir sorun olmaktan çıkmasına genç insanlarının ekmek kapısı olmaya kısacası ilimizin katma değerine katkı sağlamak uzu vadeli vizyonumuz olacaktır.,” dedi.