53 yıllık vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin İtalyan markası ISVEA, vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden Hindistanlı CERA ile stratejik işbirlikteliğine gitti. İki büyük markanın gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde ISVEA, tasarımlarını CERA’nın dağıtım ve pazarlama ağıyla birlikte Hintli tüketicilerle buluşturacak.

Hilton Bomonti Otel'de düzenlenen basın toplantısına ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, CERA Genel Müdürü Atul Sanghvi ve ISVEA CEO'su Ettore Giordano katıldı. Programda konuşan ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, "Bizim için bu pazara güçlü bir ortakla girmek, güçlü bir işbirliğiyle girmek önemliydi. Bu sebeple CERA ile işbirliği anlaşması imzalayacağız." dedi. Türker, "Bizim Hindistan pazarına açılmamızdaki en büyük etken, pazarın hızla gelişmesi. Çok ciddi açıkları var. Sadece ISVEA tasarım ve ürünleri ile değil yeni ürün geliştirme, teknoloji transferleri gibi de işbirliklerimiz ilerleyen zamanlarda olacaktır. İşin aslı, çok uzun süreli bir işbirliği hedefliyoruz." diye konuştu.

CERA Genel Müdürü Atul Sanghvi, Hindistan’ın en büyük banyo çözümleri firmalarından biri olduklarından bahsetti. ISVEA’nın sahip olduğu üretim gücü ve tasarım anlayışıyla birlikte sektöre yön verecek çalışmalara imza atacaklarına inandıklarını söyleyen Sanghvi, Türkiye pazarını en güçlü noktaya taşıyacaklarına inandıklarını kaydetti.

Program, konuşmaların ardından imza töreni ile sona erdi.