İSTANBUL (AA) - The Banker tarafından özel bankacılık alanında mükemmellik standartlarını belirleyen finans kurumlarına verilen "The Global Private Banking Awards-The Best Private Bank of Turkey" ödülünü Akbank Private Banking aldı.

Akbank'tan yapılan açıklamada, Akbank Private Banking'in, 60 ülkeden 190 katılımcı banka ile dünyanın en prestijli "özel bankacılık ödülü" olarak kabul edilen ve 8 yıldır verilen "The Global Private Banking Awards" kapsamındaki "Best Private Bank in Turkey" ödülünün 3'üncü kez sahibi olduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Private Banking Bölüm Başkanı Didem Bağrıaçık, her biri kendi alanında uzmanlaşmış müşteri ilişkileri yöneticileriyle müşterilerinin varlıklarını en iyi şekilde değerlendirdiklerini, çok özel yatırım alanları ile müşterilerine her zaman en iyi kazancı sağladıklarını kaydetti.

Bağrıaçık, "Tamamen konularında uzmanlardan oluşan ekiplerimiz, müşterilerimize en iyi kazançları sağlarken, dünya finans piyasalarındaki gelişmeleri ve trendleri en hızlı biçimde müşterilerine aktararak onları da yatırım kararları sürecine dahil ediyorlar." ifadesini kullandı.