Vodafone Türkiye, dijital dünyanın önde gelen isimlerini İstanbul'da bir araya getiriyor. 14 Mayıs’ta Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi'ne mimariden modaya, sanattan müziğe kadar birçok alanda dünyayı dijitalleştiren lider isimler katılacak. 'Yarına hoş geldiniz' temasıyla düzenlenecek zirveye katılacak ünlü isimler arasında; Beyaz Saray Eski İletişim Direktörü Dan Pfeiffer, inovasyon merkezli kültürler oluşturmada uzman isimlerden Tim Jones, dünyayı değiştiren şirket ve girişimcileri araştıran David Rowan, robot tasarımı üzerine çalışmalar yapan Guy Hoffman ve geleceğe yönelik araştırmalarıyla tanınan fütürist Mike Walsh da bulunuyor.

Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi kapsamında düzenlenecek 12 farklı oturumda iş dünyası, moda, sanat, müzik, mimari ve spor başta olmak üzere hayatın her alanında dijitalleşmenin etkileri konuşulacak. Türkiye’den ve dünyadan dijitalleşme örnekleri paylaşılacak. Konusunda uzman yerli ve yabancı 17 konuşmacının katılacağı ve 3 bini aşkın davetlinin izlemesinin beklendiği zirve ile birey ve kurumların dijitalleşmede yeni trendlerle tanışarak geleceğin dünyasına bugünden hazırlanmaları hedefleniyor.

Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, dijitalleşmenin hayatın her alanında etkisini artırarak hissettirdiğine dikkat çekerek, şunları dile getirdi:

“Vodafone olarak, daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileri ile Türkiye'de herkese ilham vermeyi hedefliyoruz. Yenilikçi ve dönüştürücü gücüyle bizleri yarına hazırlayan dijitalleşmenin geleceğin dünyasında belirleyici olacağına inanıyoruz. Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonumuz doğrultusunda bu yıl ilk kez düzenlediğimiz Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi ile dijitalleşme konusundaki global deneyimimizi ve geleceğin trendlerini kurumsal müşterilerimiz ve iş ortaklarımız ile paylaşarak onlara yarının nasıl olacağını bugünden göstermek istiyoruz. Dijital dünyanın liderlerini ağırlayacağımız zirvede, konuklarımıza bir yandan dijital dünyaya ilişkin yeni ufuklar kazandırırken, bir yandan da dijitalleşmenin tüm renklerini deneyimletmeyi hedefliyoruz. Vodafone Türkiye olarak, hayatımızın yeni gerçeği haline gelen dijitalleşme konusunda birey ve kurumlara rehberlik edecek faaliyetlerde bulunmayı sürdüreceğiz.”

MOBİL UYGULAMA VE CANLI YAYINLA DA TAKİP EDİLEBİLECEK

Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi için bir mobil uygulama da hazırlandı. App Store ve Google Play mağazalarından ücretsiz indirilebilen mobil uygulama sayesinde program akışını ve oturumları akıllı telefonlardan takip etmek mümkün olacak. Zirve ayrıca, etkinlik hakkında her türlü bilginin yer aldığı www.dijitaldonusumzirvesi.com adresinden canlı olarak da izlenebilecek.