23 yılından bu yana Silifke Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüten Mahire Can, yapılan genel kurulla tekrar 4 yıllığına başkan seçildi.

Ziraat Odası Başkanlığı'nın olağan genel kurulu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda yapıldı.
Divan Başkanlığını Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Müdürü Yusuf Gün’ün yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı.
Yapılan 21 kişilik meclis üyeliği seçimleri için mevcut Başkan Mahire Can ile Mustafa Göktaş’ın listeleri yarıştı.
81 delegenin tamamının oy kullandığı seçimleri 45 oy alan mevcut Başkan Mahire Can kazandı. Diğer aday Mustafa Göktaş ise 36 oy aldı.

Yapılan seçimlerde meclis üyeliklerine Mahire Can, Cafer Doygun, Durhasan Akarca, Bünyamin Şahin, Mustafa Kalak, Ali Rıza Öztürk, İsmail Bozkurt, Recep Duman, Kemal Gezer, İsmail Kabak, Hasan Gök, Ferit Uysal, Mustafa Uçar, Durhasan Kavak, Ali Keskin, A. Rahmi Özçalık, Mehmet Doğdu, Mehmet Ertan Say, Harun Kanmaz, Mehmet Uyar, Hıdır Arslan seçildi.
Meclis üyelerinin arasından ise 7 kişilik yönetim kurulu üyeliklerine Mahire Can, Cafer Doygun, Bünyamin Şahin, Mustafa Kalak, Recep Duman, Kemal Gezer ve Hıdır Arslan belirlendi.
Seçimi kazanan Mahire Can, “23 yıldır yürüttüğüm görevime yeniden beni layık gören delegelerime teşekkür ederim. Ben bir çiftçiyim ve çiftçinin halinden en iyi çiftçi anlar. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çiftçinin çıkarları doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.