Elazığ Belediyesi, kış mevsiminin kendini hissettirmesiyle birlikte olası mevsimsel sorunlara karşı gerekli hazırlıklarını tamamladı.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kış mevsimine hazırlıklı hale getirilen araçları yerinde inceledi. Yapılan hazırlıklarla ilgili bilgi veren Başkan Yanılmaz, “Yaklaşan kış mevsimiyle birlikte vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu bir kış geçirmeleri için gerekli hazırlıkları tamamladık. Mevcut araç filomuzun gerekli bakım onarım çalışmalarını yaparak, araç filomuzu daha da güçlendirdik. Elazığ Belediyesi olarak 85 personelden oluşan ekibimiz ile 7 greyder, 4 kar küreme makinesi, 8 tuzlama aracı, 3 yükleyici kepçe, 6 küçük kepçe ve 15 kamyon olmak üzere 43 adet iş makinemizle birlikte kış şartlarına hazırız” dedi.
Elazığ’da yaşayan her bir birey için rahat, huzurlu, kolay ve kaliteli bir yaşam hedeflediklerini belirten Başkan Yanılmaz, “Elazığ Belediyesi olarak bu doğrultuda gerekli tüm çalışmaları hayata geçirmenin mücadelesini veriyoruz. Yaklaşan kış mevsimi öncesinde de bu doğrultuda gerekli adımları atarak, hazırlıklarımızı tamamladık" diye konuştu.