Elbistan Ziraat Odası Başkanı Memet Ali Bulut, Kahramanmaraş'a yapılması planlanan Polis Meslek Yüksek Okulu'nun (PMYO) geniş araziye sahip Elbistan ilçesine yapılmasını önerdi.

Bulut, Pınarbaşı Kale Restourant'da düzenlenen ilçe oda başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu'nun PMYO çalışmasının bulunduğunu hatırlattı.

Türkiye'nin en yüksek kapasiteli PMYO'nun Kahramanmaraş'a yapılmasının planlandığını dile getiren Bulut, şunları kaydetti: "Bu okulun Elbistan'a yapılması için oda başkanları olarak talepte bulunuyoruz. Bunun için arsa arayışına başlanıldı. Polis MYO Elbistan'a yapılsın. Elbistan'ın arazisi geniştir. Kahramanmaraş ve ilçeleri büyükşehirle birlikte büyüyecek. Bu polis okulunun milletvekillerimizde müsaade ederse ilçemize yapılmasını talep ediyoruz. Bu şuan için oda başkanları olarak bizim temennimiz. Önümüzdeki günlerde daha büyük bir istişare toplantısı düzenleme düşüncesindeyiz. Bu isteğimizi daha geniş katılımlı bir toplantı ile ifade etmeye çalışacağız" dedi.

Toplantıya, Elbistan'ın Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Emin Polat, Genç İşadamları Derneği Başkanı Ümmet Güven, İnşaat Mühendisleri Odası Elbistan Temsilcisi Memet Temur, Bakkallar Odası Başkanı Burhan Zedeli, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selahattin Atalay, Marangozlar Odası Başkanı Yunus Hurman, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Cuma General, Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Vekili Fahri Erman ile Terziler Odası Başkan Vekili İhsan Sarıoğlan katıldı.