Sevgililer Günü yaklaşırken aşıklar, sevgililer, nişanlılar, eşler heiye ve sürpriz araştırma derdine düştü. Peki Sevgilinize yapabileceğiniz en iyi sürpriz ne olabilir? Sevgiliniz için alaileceğiniz en iyi ve anlamlı hediye ne olabilir? NAsıl bir sürpriz yapabilirsiniz? İşte bazı ipuçları:

Sevgililer Günü Ne zaman?

Eğer bu yıla kadar bir sevgiliniz olmadıysa bunu bilmiyor olmanız gayet normal. Sevgiliniz varsa ve her sene sne zaman olduğunu unutuyorsanız bu kötü bir durum ve bunu sevgilinize sakın belli etmeyin. Uztmadan hemen söyleyelim.Sevgililer Günü 14 Şubat Pazartesi günü tüm yurtta ve dış temsilciliklerde kutlanacak...

Sevgililer Gününde hediye mi, sürpriz mi yoksa her ikisi mi?

Bir kere şunu unutmayın. Erkekseniz ve bir sevgiliniz varsa hediye kaçınılmaz. Yani ne sürpriz yaparsanız yapın hediye almak zorundasınız. Dünyanın bir ucunda saray dairesinde bir sürpriz de yapsanız sevgiliniz sizden mutlaka hediye bekleyecektir. Ancak kadınsanız şanslısınız demektir. Zira sevgiliniz bir kağıt mendile bile eyvallah diyebilecektir.

Her ne kadar sevgiliniz “hediyeye gerek yok, benim sevgilim benimle olsun yeter”, hatta “bu özel günler sırf tüketimi artırmak için var” gibi klişe sözleri söylese de hediye almanızı mutlaka isteyecektir. Sakın o sözlerine aldanıp da hediye almamazlık etmeyin.

Sevgililer günü 2016

Elbette ki bu özel günde alacağınız hediye, sevgilinizin kendisini özel hissedeceği ve biraz da anlamlı bulacağı bir hediye olmalıdır. Sevgiliniz ne alırsanız kendini özel hisseder, işte onu siz bilmelisiniz.

Hemen hemen herkes bu özel günde normalde gösterdiği özenden daha fazlasını yaparak, kalabalığın içerisinde dikkatleri üzerinde toplamak isteyecektir. Kıskanmayın aksine teşvik edin. 

İlla bu geceyi erkek ayarlayacak diye bir şey yok! Kadınlar, kalıplaşmış rollerden kurtulun, hatta ters çevirin, ne yapacağınıza siz karar verin! Bu sevgililer günü ipi elinize almaya ne dersiniz.
Sevgililer Günü Hediyeleri 2016

Normalde romantizmle uzaktan yakından bir alakanız yoksa bu özel günde illa da romantik olacağım diye bir şeyler yapmaya kalkışmayın. Aksi takdirde gülünç durumlara düşebilirsiniz. Ona gerçek bir sürpriz yapın. Hafta sonunu beraber başka bir şehirde geçirebileceğiniz bir çift bilet, sevgilinizin en sevdiği grubun konserine iki kişilik yer gibi özgürlüğünüzü hissettirebilecek her türlü hediyelerle klişelerden kurtulabilirsiniz!

Sevgililer Günü Ne Zaman?

Günün anlam ve önemine uygun olsun diye normalde dahi atmayacakları mesajları, biraz da yaratıcı olayım derken serenada dönüştürmeyi planlayanlar; lütfen sesinizin güzel olup olmadığını bir kez daha kontrol edin. En azından katlanabilir bir kıvamda olmalı.

Beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Bu yapacağınız plan ya da size verilecek hediye anlamında olabilir. Anı yaşamaya bakın ve tıpkı diğer günler gibi birlikte olmanızı kutladığınız bir gün gibi düşünmeye çalışın.