Erzurum’da 11-18 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Gençlik Kış Spor Oyunları(EYOF) öncesinde spor tesislerinin amirlerine IT bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Erzurum’da yapılacak olan 2017 EYOF öncesinde tesis amirlerine IT bilgilendirmesi yapıldı. 11-18 Şubat 2017 tarihlerinde Erzurum’da yapılacak olan Avrupa Gençlik Kış Spor Oyunları Festivali (EYOF) hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ederken, oyunlar sürecinde spor tesislerinde görev yapacak olan tesis amirlerine IT bilgilendirmesi yapıldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına EYOF 2017 IT Direktörü Abdullah Köse, Buğra Yılmaz, Tesisler Direktörü Harun İşçi, Turkcell yetkilileri, KRONOS firması yetkilileri ile tesis amirleri katıldı. IT ihalesini alan Turkcell yetkililerinin yanı sıra IT Direktörü Buğra Yılmaz ile Abdullah Köse tesis amirlerine EYOF süresince neler yapması gerektiği konusunda bilgi verirken, istişare yapıldı.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen IT bilgilendirme toplantısında tesis amirleri de EYOF’ta nasıl bir yol izleyecekleri konusunda yetkililerle istişare yaptı.
Tesisler Direktörü Harun İşçi, 36 ülkeden 2 bin dolayında sporcu, antrenör ve idarecinin katılacağı Avrupa Gençlik Kış Spor Oyunları için çalışmaların yoğun geçtiğini belirterek, “Bizde GHSİM il müdürlüğü olarak tesislerimizde görev yapan tesis amirlerimizin bu önemli organizasyon öncesinde IT bilgilendirme toplantısı yaptık, çok yararlı bir toplantı oldu. IT direktörü Abdullah Köse ve Buğra Yılmaz, IT ile ilgili tüm yapılması gerekenleri tesis amirlerimize bildirdiler” diye konuştu.