Odunpazarı Belediyesi 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor.
Spor alanında da birçok başarılı işlere imza atan Odunpazarı Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası’nda da Spor İşleri Müdürlüğü ve Eskişehir Veteran Masa Tenisçileri Derneği ile birlikte Masa Tenisi Turnuvası düzenledi. Odunpazarı Belediyesi Mehmet Terzi Spor Salonunda gerçekleşen turnuvaya; Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Veteran Masa Tenisçileri Derneği Başkanı Şenel Altun, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcıları ve turnuvanın sporcuları katıldı.
4 ayrı kategoride gerçekleştirilen turnuvaya yaklaşık 50 sporcu katıldı. Turnuvada konuşma yapan Başkan Kurt, “Turnuvaya katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Kişinin benliğini ve vücudunu geliştiren her türlü sporu teşvik etmemiz lazım. Masa Tenisi bunlardan birisidir. Odunpazarı Belediyesi olarak sizlerle birlikte çalışmak istiyorum. Yaptığımız her işte ilgili dernek ve sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışıyoruz. Bu turnuvada da öyle oldu ve Eskişehir Veteran Masa Tenisçileri Derneği ile birlikte bu organizasyonu yaptık” dedi.
Konuşmaların ardından turnuvaya start verildi. Çekişmeli karşılaşmaların olduğu turnuva sonunda kazananlar kupa ile ödüllendirildi.