Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) başkanı ve sanatçıları, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürü Nihat Dönmez’i ziyaret ederek, taziye dileklerinde bulundu.
Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu, şairler, yazarlar, ressamlar, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve halk ozanları sanatçıları ile Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürü Nihat Dönmez’i makamında ziyaret ederek, baş sağlığı dileğinde bulundu. Yapılan anlamlı ziyaret için Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürü Nihat Dönmez, ESKÜDER’li sanatçıların kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dönmez, “Bizler tüm polis teşkilatımızla birlikte vatanımız için seve seve şehit olmaya razıyız. Vatanımız için tüm polis teşkilatımız fedakarca çalışıyor. Ben de sizler gibi saz çalmayı ve şiir yazmayı çok istiyorum. Sizler, Eskişehir’imizde yaşayan edebiyat ve sanat dünyasının önde gelen sanatçılarısınız. Başkanınız Gazi Durusu sayesinde bir araya gelmişsiniz. Sizin birlikteliğinizi yürekten tebrik ediyorum. Ziyaretinizden memnun oldum, her zaman sizlere ve Eskişehir halkımıza devamlı kapımız açıktır. Yeter ki birlik beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.
Daha sonra konuşan ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu da, “ESKÜDER’li sanatçılar olarak, gururlanarak yaşadığımız güzel Eskişehir’imizin kültür ve sanatına hizmet etmekteyiz. Sizin ve tüm polis teşkilatımızın başı sağ olsun. Milletimizin ve şehit yakınlarımızın başı sağ olsun. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun ve nur içinde yatsınlar. Bizler, her zaman bütün polis teşkilatımızın, tüm askerlerimizin, milletimizin ve devletimizin yanında olduk ve yanında olmaya ömrümüzün sonuna kadar devam edeceğiz. Tüm kahraman şehitlerimizin ruhu şad olsun. Tüm kahraman gazilerimize acil şifalar diler, şükranlarımızı sunarız. Yeter ki, vatanımız sağ olsun” şeklinde konuştu.