Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Sanatları Atölyesi öğrencileri, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık alanında uzman kişileri ağırlamaya devam ediyor. Bu kez C2A patronu Erdem Ergün ile reklamcılık hakkında söyleşi düzenlendi.
İletişim Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleşen etkinliğe, İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi aynı zamanda İletişim Sanatları Atölyesi Danışman hocası Prof. Dr. Haluk Yüksel, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nden öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Söyleşide, C2A patronu Erdem Ergün, reklam ajanslarının işleyişlerinden bahsetti. Tecrübelerini öğrencilere aktaran Ergün, dünya markaları ile yaptıkları işleri anlattı. Ayrıca, öğrencilere reklam üzerine çeşitli briefler vererek, en farklı işi çıkaran öğrencilere, yaz dönemi için reklam ajansında staj imkanı da sağlayan Ergün, karşılıklı soru-cevap şeklinde söyleşiyi tamamladı.
Etkinlikle ilgili bilgi veren İletişim Sanatları Atölyesi Başkanı Orçun Çakır, “Bugün C2A’nın patronu Erdem Ergün aramızda oldu. Öğrencilere staj hediye edecek. Ergün söyleşide, katılım gösteren öğrencilere brief vererek, en farklı iş yapan öğrencilere kendi bünyesinde yaz dönemi için staj imkanı sunacak. O yüzden öğrenciler için güzel bir etkinlik oldu. Bir öğrenci için İstanbul’a gidip staj imkanı bulmak çok zor ama buradan İstanbul’a gidip staja başlamak daha kolay biz de bu faydayı sağlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle beraber toplamda 5 öğrenci arkadaşımıza yaz dönemi için staj yapma imkanı sağladık. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yaklaşık 1,5 saat süren söyleşinin ardından hatıra fotoğrafı çekilerek, etkinlik sona erdi.