Espark Alışveriş Merkezi’nin birinci bodrum katında düzenlenecek “Macera Treni” aktivitesiyle çocuklar gerçek bir trende seyahat ediyormuş gibi hissedecek.
Yapılan açıklamaya göre; Espark AVM’nin minik ziyaretçileri 2-12 Aralık 2016 tarihler arasında heyecan ve macera dolu bir yolculuğa çıkacak. Minikler, 10 gün boyunca 12:00 - 19:00 saatleri arasında Espark Alışveriş Merkezi birinci bodrum katında gerçekleşecek “Macera Treni” etkinliğinde, giriş kartlarını alacak ve atölyede bu kartları diledikleri gibi süsleyebilecekler.
Etkinlik alanında, ziyaret ettikleri aktivite alanlarından topladıkları etiketlerle Macera Treni’ndeki hikayenin parçası olan minikler, yolcu vagonuna binerek unutulmayacak sanal bir geziye katılacak. Minik katılımcılar etkinlik alanındaki dijital ekranda hazırlanan hikayelerin bir parçası olarak seyahat için hazırlıklarını tamamladıktan sonra sanal gezilerine başlayacaklar.
Macera Treni, Espark AVM’nin içinde başlayan yolculukta önce hayal dünyasını ardından da çeşitli ülkeleri ziyaret ederek, minik ziyaretçilere keyif dolu bir seyahat deneyimi sunmasının yanı sıra, yolculuğunun sonunda miniklere etkinlik içerisinde çekilen fotoğrafları da hediye edecek.
(İHA-MET-Y)