Türk İş ve bağlı sendikaların başkan ve üyeleri, İl Emniyet Müdür Engin Dinç’i ziyaret ederek, şehit edilen polisler için başsağlığı diledi.
Şube başkanları adına konuşan Türk-İş İl Başkanı Necat Kılıç, “10 Aralık günü bir futbol müsabakası sonrası meydana gelen terör eylemleri, sonrasında verdiğimiz şehitler, bizleri derinden yaralamıştır. Acımız, üzüntümüz kelimelerle anlatılamayacak kadar büyüktür. Ölenler hepimizin evladı, kardeşi hepimizin başı sağ olsun ailelerine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Sizler, terörün nasıl durdurulacağını, asayişin nasıl sağlanacağını biliyorsunuz, inşallah terörün önüne geçecek çareyi bulacaksınız. Güçlü millet, güçlü devlet olmakta kararlıyız, ideolojisi, amacı ne olursa olsun terörün her türlüsünü şiddetle lanetliyoruz, bizler işçi temsilcisi sendikalar olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

"Eskişehir halkı çok duyarlı"
Ziyaret ve başsağlığı dilekleri için teşekkür eden Emniyet Müdürü Engin Dinç ise, şunları kaydetti:
“Bizim 36 kardeşimiz şehit düştü, terör olayı sonrasında polis merkezlerimize her gün ziyaretler gerçekleştirildi, halkımız bizi yalnız bırakmadı, Eskişehir halkının duyarlılığını gördük ve bu bizim acılarımıza bir nebze olsa da su serpti, 36 kardeşimiz gencecik yaşta yaşama veda etti, inşallah bu son olacak terör örgütünün bu son çırpınışları, bunların sonu gelecek, bizi şehit etmekle, bu tür terör olaylarıyla, yıldıramayacaklar, acılar paylaşıldıkça azalıyor, acımızı paylaştınız, Allah razı olsun. Eskişehir halkına duyarlılığı için teşekkür ediyorum.”