Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, "Çözüm Süreci dedik. Gerektiğinde İngiltere'nin, İspanya'nın yaptığı gibi istihbarat örgütümüz, terör örgütüyle silahların susması için görüşme yaptı. Bu da terörü sonlandırmanın bir yolu ve yöntemiydi. Sonuç vermeyince de anladıkları dilden konuştuk" dedi.

- "Çözüm Süreci dedik. Gerektiğinde İngiltere'nin, İspanya'nın yaptığı gibi istihbarat örgütümüz, terör örgütüyle silahların susması için görüşme yaptı. Bu da terörü sonlandırmanın bir yolu ve yöntemiydi. Sonuç vermeyince de anladıkları dilden konuştuk"

- "Biz, kaç düvelle gelirse gelsinler, bu topraklarda dimdik durmaya devam edeceğiz ama sakın olaki kendi içimizde ayrılığa düşmeyelim"

Yorumlar
Editör Hakkında