Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle Ramazan Bayramını buruk kutlayacaklarını belirterek, bayramın toplumsal huzurun sağlanması ve tüm dünyaya barış egemen olmasını vesile olmasını dilediğini söyledi.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, toplumsal huzura ve ülke genelinde yaşanan terör olaylarına dikkat çekerek , bayram vesilesiyle kanla beslenen terör örgütlerine karşı birlik, beraberlik ve dayanışmanın daha da güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.
‘‘Yüreğimizdeki ateşle bayramı yaşayacağız’’
Ülke genelinde yaşanan olaylar nedeniyle yüzlerce asker ve polisin şehit düştüğünü ve yine bu hain saldırılarda masum sivil vatandaşların hayatını kaybettiğine dikkat çeken Ay, "Milletimiz acısını da sevincini de paylaşmasını bilen millettir. Bayramlar tüm duygu yoğunluğunun ortakça paylaşıldığı önemli günlerdir. Yüreklerimizdeki acı ve yasımızla Ramazan Bayramını karşılayacağız. Devletimizin terörle ısrarlı mücadelesi devam ediyor. Bundan sonraki bayramları hüzünlü değil sevinçle karşılamayı, ülkemize barış ve huzurun gelmesini temenni ediyorum" dedi.
‘‘Birlik ve beraberlik teröre karşı en büyük gücümüzdür’’
Türk milletinin güçlü bir millet olduğunu ve tarihte olduğu gibi bugünde teröre asla boyun eğmeyeceğini dile getiren Ay, "Millet olarak bugünlerde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu bayramda acıları paylaşarak azaltalım, şehit ailelerimizi ziyaret edelim. Yaşlılarımızı, yardıma muhtaç insanları yalnız bırakmayalım. Bu vesileyle bu bayramda da kutsal vatan görevini yerine getiren asker ve polislerimiz başta olmak üzere milletimizin huzurlu bir bayram geçirmesini diliyorum" diye konuştu.