Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep'in spor salonu sorunu olduğunu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan şehir merkezine yapılmak üzere büyük bir spor salonu talep etti. Koronavirüs tedavisinin ardından çalışmalarına hızla başlayan MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında Gaziantep'in spor salonu sorununu dile getirdi.

Şehir merkezinde hızlı olarak bir veya daha fazla spor salonu yapılması gerektiğinin mecliste altını çizen Gaziantep Milletvekili Taşdoğan,  şunları söyledi:

"Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Gaziantep'e yapmış olduğu yatırımlar ile şehrimiz gençlik ve spor anlamında önemli konuma gelmiştir. Öncelikle bu yatırımlardan dolayı teşekkür ederim. Gaziantep'in emektar spor salonlarından olan Kamil Ocak Spor Salonu'nun yıkılması sonrasında şehir merkezimiz de müsabık bir veya daha fazla spor salonu ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Avrupa'da ter döken Gaziantep Basketbol takımımız ve diğer alt liglerde olan takımlarımızın resmi müsabaka yüklerinin tamamı Şahinbey Spor Salonu'na kalmıştır. Bu sebeple Gençlik ve Spor Bakanlığımızın hızlı olarak Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze tahsisli ve merkezi konumda bulunan arsalar üzerine şehrimize yakışır büyüklükte spor salonları kazandırması ihtiyaç olarak ortaya çıkmıştır. " diyerek konuştu.