Gaziantep’te şehrin en işlek caddelerinde oluşan çukurlar sürücüleri olumsuz etkilemeye devam ediyor. Herhangi bir uyarı levhası bulunmayan çukurlara düşen araçların tekerleri parçalanırken, vatandaşlar belediyeye tepki gösterdi. Yoldan geçen vatandaşlar, bazı çukurların önüne kaldırım taşı koyarak, başka sürücülerin çukura düşmemesi için önlem aldı.

Gaziantep Üniversite Bulvarı üzerinde oluşan çukurlar, araç sürücüleri tarafından tepkiyle karşılandı. Sabah işe gitmek için trafiğin en yoğun olduğu saatte yola koyulan vatandaşlar, şehrin en işlek caddelerinde oluşan çukurların kurbanı oldu. Uyarı levhası olmadığı için dev çukurlara düşen araçların tekeri patladı.

Belediyenin gerekli önlemi almamasına tepki gösteren bir araç sürücüsü, “Kocaman çukur var. Sayın Fatma Şahin orada oturacağına kalksın azcık bu çevreyi bir gezsin. İki tekerimiz de parçalandı. Çarşıdan lastikçi aldım çarşıdan. Bir levha yok, yetkili kimse yok.” dedi.

Başka araçların düşmemesi için çukurun önüne kaldırım taşı koyan bir vatandaş ise “Araçlar çukura düşmesin diye kaldırım taşı koydum. Bir kadının aracı çukura düştü, lastikleri patladı. Nerede devlet, nerede belediye? Su faturasının zamanı geçti kes, gelin halimizi görün. Kış günü böyle çukur bırak, millet zarar etsin. Burada Allah korusun kaza da olabilir. Bu kaldırım taşlarını insanlık olsun diye koydum, en azından başka sürücüler düşmesin diye.” diyerek tepkisini ortaya koydu.