2016-2017 eğitim öğretim yılının Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları sportif faaliyetleri içerisinde ki en önemli etkinliği olan Sonbahar Olimpiyatları büyük bir heyecanla devam ederken değişik spor dallarındaki yeteneklerini sergileyen öğrencilerin heyecanları görmeye değer. Kaybedenin olmadığı etkinliklerde yetenekli sporcuların belirlenmesi yönündeki çalışmalar da devam ediyor.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Geleneksel Sonbahar Spor Olimpiyatları öğrencilerin büyük ilgisiyle devam ediyor. İlkokul üçüncü sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmalarda heyecanlı anlar yaşanırken Sonbahar Olimpiyatlarının en önemli özelliği kaybedeninin olmayışı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Beden Eğitimi Öğretmenleri Mehmet Altan ve Recep Öztürk koordinasyonuyla gerçekleştirilen sportif etkinlikler kapsamında birçok spor dalında öğrenciler hünerlerini sergilerken spor yapma alışkanlıkları da gelişiyor.
Öğrencilerin Sonbahar etkinliklerine büyük bir keyif duyarak katıldıklarını ifade eden GKV Özel Okulları Beden Eğitimi Öğretmenleri Mehmet Altan ve Recep Öztürk, “Çocukların küçük yaşta sportif faaliyetler içerisinde yer alarak spor yapma alışkanlığını kazanması, etkinliklerde takım ruhu ile hareket ederek arkadaşlarıyla koordineli bir şekilde hareket etmesinin yanı sıra geleceğin yeteneklerinin keşfedilmesini hedefleyen Geleneksel Sonbahar spor etkinliklerimiz kapsamında ilkokul üçüncü sınıf öğrencilerimizden yaklaşık 150 sporcu büyük bir heyecanla hafta boyunca çeşitli kategorilerde mücadele ettiler. Spor yaparken eğlenmek ve öğrenmek onlar için inanılmaz bir heyecan kaynağı olurken bizlerde farklı branşlarda çocuklarımızın yeteneklerini keşfederek onların gelecekte o alanlarda yönlendirilmesi yönündeki tespitlerimizi yaptık. Önümüzdeki süreçte GKV Kış Olimpiyatları, GKV İlkbahar ve GKV yaz olimpiyatları adı altında ki toplu faaliyetlerimiz devam edecektir. Bizleri destekleyen ve çalışmalarımıza güç veren başta GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanımız Nüket Ersoy, GKV Özel Okulları Genel Müdürümüz Müfit Taşlıyar olmak üzere idareci ve öğretmenlerimize, velilerimize ve etkinliklerimizin kahramanları öğrencilerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.