Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu huzur evinde tanışıp evlenme kararı alan çiftin nikâhını kıydı.
Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tanışan 75 yaşındaki Hamit Hörmet ile 78 yaşındaki Fatma Ceren, kaldıkları huzurevinde düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Çiftin Nikahını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıydı.
Tahmazoğlu çiftleri yalnız bırakmadı
Tahmazoğlu huzurevinde 5 yıl önce tanışan Hamit Hörmet ve Fatma Ceren’i yalnız bırakmayarak mutlu günlerinde yanında oldu.
Huzur evinde düzenlenen nikâh merasimine Gaziantep Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şefik Yalçın, müdürlük bünyesindeki diğer evlerde kalan çocuklar ve engelliler katıldı. Müzikler eşliğinde eğlenenler, damat Hamit Hörmet’i de piste çıkararak beraber halay çekti. Yaşlı çiftin nikahını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıyarken Gaziantep Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan da nikah şahitliklerini yaptı.
Çift nikâhlarının kıyılmasının ardından kendileri için özel hazırlanan düğün pastasını keserek birbirlerine ikram etti. Şahinbey Belediye Mehmet Tahmazoğlu, geline bilezik hediye etti.