Ay'ın makamındaki ziyarette konuşan Meriç, Gaziantep'te 10 ve 11. dönem Gaziantep İnşaat Mühendisleri Oda Başkanlığını yaptığını anımsatarak, tekrar aday olmayacağını belirtti.
İki dönem yaptığı göreve veda edeceğini dile getiren Meriç, "Hizmet etmek isteyen herkesin bu makamda yeri vardır. İnşaat Mühendisi olan Gökhan arkadaşımız meslekte tecrübeli ve odanın geçmiş yıllarda genel sekreterliğini yapmıştır. Melih Meriç olarak kaliteyi kucaklamak, herkes ile birlikte hareket edebilmek gibi bir yükümlülük üstlendim göreve gelirken. Bundan sonra da her platformda bu düşüncemi gerçekleştirmeye çalışacağım. Bazı şeyleri ifade ederken inandığımız doğruları ifade ediyoruz ancak bazı basın kuruluşları bizim söylemek isteğimizin çarpıtarak kamuoyuna aktarmış. Her konuda yöneticilerimiz ile anlaşmak zorunda değiliz. İyi yapılan her şey Gaziantep için yapılmıştır. Kötü olan her şey de Gaziantep için yapılmıştır" diye konuştu. 

GGC Başkanı Ay ise meslek örgütlerinin kent yaşamındaki önemine dikkat çekerken, genç isimlerin çağa uygun ve yeniliklere açık bir yönetim anlayışı sergilemesini beklediklerini söyledi.

Ziyarete hafta sonu yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olacak Gökhan Çeliktürk de eşlik etti.