Gaziantep'in Karkamış ilçesinde partisinin seçim bürosunu eden Şahin,  ilçede yapacakları hakkında bilgi verdi. Karkamış'ın ihmal edildiğini vurgulayan Şahin, bundan sonra ilçeye daha çok destek verileceğini ifade etti.

Belediye başkanı Nuh Kocaaslan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Şahin, "Şimdiye kadar yapılanlar yetmez. Bundan sonra yapacak çok işimiz var. Büyükşehirin bütün imkanlarını bu bölgelerde kullanacağız. Çünkü gerek tarih bakımında gerekse ticaret anlamında yapılması gereken büyük işler var" dedi.

Askeri bölge sınırlarında bulunan Karkamış Antik Kentinde incelemede bulunan Şahin, şöyle devam etti:

"Askeri bölge içerisinde bulunan Karkamış Antik Kentinin bir an önce sivilleşmesi lazım. Buraya gelen turistlerin bölgeyi rahatlıkla gezmesi ve tarihi dokuları yerinde görmesi gerekiyor. Bunların yapılması için de Bakanlar Kurulu kararı gerekiyor. Bunun için hızlı bir çalışma yapılmakta. Ayrıca burada yılda 3-4 ay süren kazı ve kurtarma çalışmasının süresinin uzatılması ve daha güçlü ekibin alanda çalışma yapması lazım. Bunun için de ekstra destek vererek, tarihin daha hızlı bir şekilde gün yüzüne çıkmasını sağlayacağız."

Şahin'e, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Karkamış Kaymakamı Mustafa Gül ve yetkililer eşlik etti.