AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Nejat Koçer "2.Olağanüstü Kongremizin ülkemize,milletimize ve dünyaya hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Koçer" Kongremizde görevi devreden Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hizmet süresince partimize,ülkemize ve milletimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Siyaset bir hizmet ve bayrak yarışıdır. AK Parti kurumsal bir partidir.Birlik ve beraberlik içerisinde gidilen kongremizde Genel Başkan seçilen Sn. Binali Yıldırım’ı kutluyor ve başarılar diliyorum. Kendisinin bilgi birikimi tecrübesi ve Ulaştırma Bakanlığındaki başarılı yatırım ve hizmetlerinin devamıyla ülkemize çok değerli hizmetler yapacağına inanıyorum. Genel Başkanımız Sn. Binali Yıldırım’ın Türkiye’nin en önemli ulaştırma ve yatırım projelerinde imzası vardır. Partimizin kuruluşundan bu yana,tecrübesiyle, ağabeyliğiyle, sakin ve esprili kişiliğiyle siyasete yeni bir anlayış katacağına inanıyorum.Devam eden yatırım projelerimizin hayata geçmesi ve zamanında bitirilmesi için görevi aldığından itibaren başbakan olarak daha fazla katkı ve irade koyacağından eminim" dedi.
"Partimizin kurucu Genel Başkanı ve doğal liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın himayesinde ve öncülüğünde Türkiye 2023 ve 2071 hedeflerine hızla ilerleyecektir" diyen Koçer "Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu hizmetlerin hızla yapılması ve kısır siyasetin ülkede hizmet siyasetine dönüşmesi için başkanlık sisteminin bir an önce hayata geçmesi, ülkemizin ve insanlarımızın refahı için önemlidir. Yeni dönemde yeni anayasa çalışmaları hızla devam ettirilmelidir.Kutlu yürüyüş devam ediyor.Durmak yok yola devam diyoruz. Yapacak çok işimiz var. Çok konuşan değil çok çalışan, çok başaran olmak zorundayız. Sadece ülkemiz insanları değil dünyadaki tüm mağdurlar ve mazlumlar adına güçlü Türkiye’yi geleceğe taşımak için çalışmak zorundayız. 2. Olağanüstü Kongremizin ülkemize,milletimize ve dünyaya hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.