Gaziantep Sanayi Odası'ndan (GSO) yapılan açıklamaya göre, Marketing Türkiye tarafından düzenlenen "Kurumsallaşma, İnovasyon ve Teknolojiyle Gaziantep Yarına Hazırlanıyor" başlıklı İnteraktif Pazarlama Zirvesi düzenlendi. Zirvenin sonunda, Gaziantep'e değer katan kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi.
Marketin Türkiye'nin, Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama şirketiyle yaptığı "Gaziantep İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması"nda halkın ve kanaat önderlerinin oylarıyla şehrin ön plana çıkan kurum ve kuruluşları belirlendi. 10 ana kritere göre değerlendirmenin yapıldığı yarışma sonucunda, şehrin en önemli yöresel değerlerinden kutnu kumaşının yaşatılması ve marka değeri kazandırılması için gösterdiği çabalardan dolayı Kutnu Tanıtım Grubu, "Gaziantep'e Katma Değer Katan Marka" seçildi.

Törende, Kutnu Tanıtım Grubu Başkan Yardımcısı Füsun Koçer ödülü, GSO Başkanı Adil Sani Konukoğlu'nun elinden aldı.

Kendilerini böyle güzel bir ödüle layık gördükleri için tüm Gazianteplilere teşekkür eden Füsun Koçer, bu ödülü Kutnu Tanıtım Grubu Başkanı Jülide Konukoğlu ve Gaziantep Tasarım Atölyesi adına aldığını belirtti.