Demirci, Sanko Sanat Galerisi'ndeki serginin açılışında yaptığı konuşmada, tuval üzerine akrilik boya ile yaptığı 25 eserinin sergide yer aldığını belirtti.
Yaklaşık 30 yıldır sanatın içinde olduğunu ifade eden Demirci, resim yapmanın kendisi için yaşamın bir parçası olduğunu kaydetti.

Resimlerini doğayı izleyerek yaptığını, eserlerinin büyük çoğunluğunu fırça kullanmayarak eliyle yaptığını anlatan Demirci, "Elle resmi çok az sayıda sanatçı yapar. Ben de bu teknikle resimlerimi yapıyorum. Elle dokunarak, hissederek resim yapıyorum" diye konuştu. 

Sanatsal çalışmalarının okul sonrası başladığını anlatan Demirci, asıl ve tek işinin sanat ve sanat eğitmenliği olduğunu ifade etti.

Sanko Sanat Galerisi Seçici Kurul Üyesi Aslı Özen de galeri olarak sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Aykanat ise Sanko Sanat Galerisi'ne, sanat ve sanatseverlere verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Sanko Sanat Galerisi adına İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Aykanat, SANKO Holding'in sponsorluğunda bastırılan ve Gaziantep Arkeoloji Müzesi'nin bilimsel yayını olan "Belkıs Zeugma ve Mozaikleri 2’ isimli kitabı sanatçıya armağan etti.

Sergi, 8 Ocak'a kadar her gün 10.00 ile 22.00 saatleri arasında gezilebilecek.