Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı aile merkezlerinde eğitim gören 4 bin 791 kursiyer, Dülük Tabiat Parkı’nda düzenlenen piknikte buluştu. Etkinlikte yapılan Geleneksel Yağlı Köfte Yarışması’nda dereceye giren bayanlar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren 38 aile merkezlerinde eğitim alan toplam 4 bin 791 hanım kursiyer, aileleriyle birlikte huzurun ve tabiatın adresi Dülük Tabiat Parkı’nda düzenlenen piknikte bir araya geldi. Piknik etkinliğinde Geleneksel Yağlı Köfte Yarışması düzenlendi. Hanımlar, yarışmada dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Yarışmada dereceye giren hanımlara çeşitli ödüller verildi.
Yemekli eğlence mutlu etti
Şehitkamil Belediyesi, ücretsiz ulaşım imkanı sunduğu kursiyerleri Dülük Tabiat Parkı’nda kurulan etkinlik alanında buluşturdu. İlk olarak Geleneksel Yağlı Köfte Yarışması yapıldı. Dereceye giren kursiyerlere ödülleri verildi. Daha sonra da ücretsiz öğlen yemeği ikramı yapıldı.
Hanımlar, Fadıloğlu’na teşekkür etti
Dülük Tabiat Parkı’nın eşsiz doğasında unutulmaz bir gün geçirdiklerini dile getiren hanımlar, aileleriyle birlikte eğlenceli ve mutlu bir gün yaşadıklarını söyledi. Etkinliğe katılan hanım kursiyerler, stresten uzak keyifli bir gün yaşadıkları için duydukları memnuniyeti ifade etti. Geleneksel Yağlı Köfte Yarışması’nda dereceye giren hanımlar, aldıkları hediyelerle büyük mutluluk yaşadıklarını kaydetti. Hanımlar, düzenlenen organizasyon dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.