Şanlıurfa’nın Akçakale belediyesi ilçeye bağlı Karatepe ve Dibek mahalleri arası 2 bin metre stabilize yol yapımını bitirerek Öncül mahallesi Pınarcık sokakta üst yapı stabilize ve mıcırlama çalışmalarına başladı.

Yapılan stabilize yol yapım çalışması ile ilgili Öncül mahallesi Pınarcık sokak sakinleri;' Kışın bataklıktan dışarı çıkamıyorduk. Sokaklarımız çamurdan geçilmiyor. Traktörlerle sokaktan çıkıyorduk. Yazın toz içindeyiz, şu an Akçakale belediyesinin çalışmaları devam ediyor. İnşallah bizi bu bataklıktan kurtarırlar. Akçakale belediye başkanı ve ekibine yaptıkları bu çalışmadan dolayı teşekkür ederiz.’ dediler.

Karatepe, Dibek sakinleri adına Abdulkadir Dikeç ise konuşmasında, "Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan sayesinde bu yolumuz yapıldı. Bu yol 10-15 yıldır hizmet görmedi. Çamurdan çıkamıyorduk. Arabalarımız batıyordu. Hastalarımızı bile hastaneye götüremiyorduk. Yolda kalıyorduk. Ama şimdi sayın belediye başkanımızın sayesinde ve katkılarıyla yolumuz yapıldı. Çok mutluyuz, emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dedi.

Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ise, “Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şu an itibarı ile ilçemize bağlı Karatepe ve Dibek mahalleri arası 2 bin metre berkitme yol yapım çalışları ekiplerimiz tarafından bitirildi. Bu günde yine ayni şekilde ilçemize bağlı Öncül mahallesi Pınarcık sokakta sokak araları stabilize yol yapım çalışmalarına başladık. Pınarcık sokakta çalışmalar biter bitmez ekiplerimiz periyodik olarak düzenli bir şekilde acil yol yapım ihtiyacı olan mahallere ekipler kaydırılacaktır.” şeklinde konuştu.