Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Milli takımımıza Avrupa şampiyonasında başarılar diliyoruz. Takımımıza ve Fatih Hoca’ya güveniyoruz” dedi.
EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Türk Milli Futbol Takımı’nın Hırvatistan ile yaptığı maç Başkentliler tarafından Çankaya’da bulunan Çansera Kent Bahçesi’nde dev ekranda heyecanla izleniyor.
Çankaya’da kalabalıkla bu heyecanı yaşamak istediğine dikkat çeken Başkan Taşdelen, “Milli takımımıza Avrupa şampiyonasında başarılar diliyoruz. Takımımıza ve Fatih Hoca’ya güveniyoruz. Buradan çok güzel bir sonuçla dönmelerini istiyoruz. Biz de Çankaya’da kalabalıkla bu heyecanı yaşamak istedik. Bu nedenle Çansera Parkı’nda dev ekran kurduk, orada coşku ve heyecanla bütün Çankayalılar maçı seyrediyor” şeklinde konuştu.
“8 YIL ÖNCE SOKAKLARA DÖKÜLÜRDÜK YİNE AYNI ŞEKİLDE AYNI COŞKUYU BURADA YAŞAMAK İÇİN GELDİK”
Eşi ve oğlu ile, EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Türk Milli Futbol Takımı’nın ilk rakibi Hırvatistan ile olan mücadelesini Çansera Kent Bahçesi’nde izlemeye gelen Tulay Bekin, “İnanılmaz heyecanlı 8 yıl önce sokaklara dökülürdük yine aynı şekilde aynı coşkuyu burada yaşamak için geldik, umarım her şey istediğimiz gibi olur. Eşim ve oğlum ile maç izlemeye geldik” diye konuştu.