Dağ 2 izle 2013 yılı yapımı belki de Türk sinema tarihinin en iyi dram filmi, tabi bu tartışılır bir şey herkesin hikayesi farklıdır çünkü mesela dramatik filmler değişir ondan kişiye göre, bir oylama yapılsa halk arasında oylamaya katılanların ruh hali büyük ihtimal filmde işlenen konuyla paralel olarak bu ankete yansır. Onun için enler arasında bir film diyelim, aslında bu tarz filmler için yazılabilecek çok şey var ama kalitelerini de tartışmaya gerek yok.

İkinci dünya savaşı yıllarına gidiyoruz yani 1940 yıllarına ve bana tanıdık gelen bir yere Zonguldak şehrine, dönemine göre baya gelişmiş bir şehir orası madeni kaynaklarından ötürü, iki adet elemanımız var yanılmıyorsam bu filmi senaryoya döken ve yöneten Yılmaz Erdoğan hikayeyi gerçek bir yerden esinlenerek yazmış elemanlarımız Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu isimlerinden de anlayabileceğiniz gibi elemanlarımız iki adet şair ama amatör düzeydeler henüz, hayatlarını henüz şiir üzerinden kazanmıyorlar yani, madende çalışıp kazanıyorlar o zamanlar biraz popüler bir şehir Zonguldak iş olanakları ve endüstri yüzünden.

İkili hasta ama şairler o çağın vebası olan verem ile savaşmakta o zamanlar da teknoloji ve tıp ileri olmadığı için tedavisi yok çünkü, yani anlayacağınız dostlarım yavaş yavaş ölüyorlar bizimkiler. Dağ 2 izle şiirle biraz da umut bularak tutunuyorlar yaşama, ama bizimkiler rahat durmuyor pek ve büyük bir hata yapıyorlar yaptıkları bu hata ömürlerini daha da kısaltıyor. Aşık oluyorlar, bunun nesi kötü diye düşüneneler vardır büyük ihtimal, kötü olan şey ikisininde aynı kıza aşık olması, zaten kızla aralarında bir uçurum var bu prensip anlamında bide buna birbirleri ekleniyor.

HD Film izle Aşık oldukları kız ise dönemin belediye başkanı Suzan kendisi henüz lise öğrencisi ve pek rahat duran biri değil babasının sözünü hiç dinlemiyor babası ne kadar şairlerle görüşmemesini tembihlese de o rahat durmayıp yakınlaşıyor ve bu yakınlaşmada elemanlarımız kıza aşık oluyorlar. Bir yandan hayata tutunmaya çalışıp bir yandan ölen insanların hazin hikayesini izleyeceğiz, şimdiden geçmiş olsun diyorum, çünkü baya sağlam bir dram izleyeceksiniz, Hdfilmdenizi.net iyi seyirler diler.