Düzce Belediyesi İstanbul caddesinden sonra alışveriş merkezi önünden Atatürk Devlet Hastanesi'ne kadar uzanan caddeye de bazalt asfalt dökmek için çalışmalara başlandı.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İstanbul caddesine uygulanan bazalt asfalt sonrası merkezdeki bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Merkezdeki asfalt bakım ve onarım uygulamalarının ikinci etabında Hastane caddesinin tamamına bazalt türü asfalt serilecek.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in Konuralp asfalt çalışmalarını incelediği sırada verdiği bilgiler doğrultusunda alışveriş merkezi önünden Atatürk Devlet Hastanesi önüne kadar devam edecek çalışmalar caddeye trimer kazıyıcının girmesi ile başladı. Trafik akışının aksamaması ve güvenli şekilde sağlanması adına kademeli olarak yürütülen çalışmaların kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Ayrıca Düzce Belediyesi şantiyelerinde üretilen bazaltın hammaddesi agregada rezerv 2 bin 718 tonu geçerken tesislerde üretilen 34 bin 368 ton asfaltla Düzce’deki cadde ve sokakların eksikleri tamamlandı.