Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Levent Saraçlı, Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölgesi il ve ilçe teşkilatlarıyla toplantı yaptı.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Levent Saraçlı, il ve ilçe teşkilatlarıyla toplantı yaptı. Saraçlı, başta İzmir olmak üzere bütün Ege illerinde ve üniversitelerde çok sayıda sosyal sorumluluk projelerini birlikte hayata geçireceklerine vurgu yaptı.

Saraçlı, "Kuruluş olarak Ege’de bulunan bütün spor kulüpleriyle birlikte koordineli çalışacağız. Ege bölgesi Türk sporuna her spor dalında sporcular yetiştirecek ve ülkemize madalyalar kazandıracak sporcuların yetişmesine öncülük edeceğiz. Ege bölgesinde üniversitede eğitim gören ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere eğitim burs çalışmaları yapıyoruz. Proje ortaklığı ve iş birliği yaptığımız Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nun katkılarıyla çok sayıda gencimize eğitim bursu vereceğiz" dedi.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Levent Saraçlı, "Ege Bölgesinde Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Hükümetimizin Gençlik ve Spor Bakanlığı birimleriyle, üniversite yönetimleriyle uyuşturucuyla mücadele kampanyaları yaparak gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutacağız" ifadelerini kaydetti.