Feza Sare Koleji, anaokulu öğrencilerine yönelik üretkenliklerini geliştirebilmelerine katkı sağlamak amacıyla 'Hamurdan Hayallerim Yarışması' düzenledi.

Etkinlik başlangıcında öğrenci ve veliler palyaço eşliğinde hareketli çocuk şarkılarıyla karşılandı. Yüz boyama ve palyaço ile oynadıkları oyunlarla heyecanlarını atan öğrenciler, renkli oyun hamurları kullanarak özgün üretkenliklerini ortaya çıkaracak tasarımlar yaptı. Tasarımlarını bitiren öğrenciler 3 boyutlu cep sinemasında çizgi film seyretti. Öğrenciler sınıflarda renkli tasarımlara imza atarken veliler de okul rehber öğretmeni Emine Acar tarafından verilen seminere katıldı.

Hamurdan hayallerim etkinliği ile hem yarışma hemde eğlenceyi bir arada sunmayı amaçladıklarını belirten okul müdürü Ersin Karaoğlu, "Öğrencilerimizin hayal güçlerini geliştirmelerine imkân sağlamak ve kendilerini ifade edebilmeleri için ortam hazırlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Kaybedeni olmayan bu yarışmada bizim için öğrencilerimizin psikolojisi ve yapılan etkinlikten olumsuz etkilenmemeleri çok önemli. Bu nedenle yarışmaya katılan her öğrenciye başarı madalyası ve oyun hamuru hediye ediyoruz. İlk 16 dereceyi elde eden öğrencilerin ödül törenini ise farklı bir tarihte yapacağız." dedi.