HATAY (AA) - Hatay Valisi Ercan Topaca, AK Parti İl Başkanlığına seçilen Ahmet Atıç ve parti yöneticilerini makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Topaca, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirtti.

Topaca, ülke sorunlarının çözümünde tecrübeli olmasının yanı sıra genç ve dinamik insanlara da ihtiyaç olduğunu kaydetti

AK Parti İl Başkanı Atıç ise kabullerinden dolayı Vali Topaca'ya teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

 

-Vali Topaca şehit ailelerini kabul etti

Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rafet Tüfek ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Topaca, ziyarette yaptığı konuşmada milletimizin en önemli özelliklerinden birisinin şehitlik mertebesine verdiği önem ve onlara duyduğu derin saygı olduğunu kaydetti.

 Devlet olarak vazifelerinin, şehitlerin kendilerine emaneti olan yakınlarına sahip çıkmak ve onlara hak ettiği değeri vermek olduğunu ifade eden Topaca, bu kapsamda çalıştıklarını belirtti.

Dernek Başkanı Tüfek de Vali Topaca’ya çalışmalarında başarılar diledi.

 

-HAYAD'tan Vali Topaca'ya ziyaret

Hatay Yardımlaşma Derneği (HAYAD) Başkanı Rahmi Vardı ve beraberindeki heyet Vali Topaca'yı makamında ziyaret etti.

HAYAD'a Suriyelilere yaptıkları yardımlar nedeniyle teşekkür eden Topaca, ülke olarak yardımsever bir toplum olduğumuzu belirtti.

Vali Topaca, Suriyelilere yaptıkları insani yardımlarda HAYAD gibi derneklerin yanlarında olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, Dernek Başkanı Vardı'ya çalışmalarında başarılar diledi.