KAYSERİ (AA) - Kısa bir süre önce başlattığı kampanyayla yeni Passolig kartı alanlara ligin ikinci yarısındaki maçları ücretsiz izleme fırsatı tanıyan Kayserispor'da yönetim kurulu, aynı haklardan eski Passolig sahiplerinin de yararlanması yönünde karar aldı.

Kayserispor basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını lider tamamladıklarını hatırlatarak, sezonun ikinci yarısında da aynı başarıyı devam ettirmek için taraftar desteğinin önemli olduğunu söyledi.

Ligin ikinci yarısında dolu tribünler önünde iç saha maçlarını oynamayı arzu ettiklerini vurgulayan Pehlivan, şöyle devam etti:

"Kısa bir süre önce kulüp olarak yeni Passolig kartı alacak taraftara jest yaparak, ligin ikinci yarısındaki maçları ücretsiz izleyebileceklerini açıklamıştık. Bu kampanyamız kamuoyu tarafından olumlu karşılandı. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak Passolig kartlarını önceden alan taraftarımızın da ikinci yarı iç sahadaki tüm maçları ücretsiz izleyebilmeleri için kampanyayı genişletme kararı aldık. Yani Passolig kartı olan tüm taraftarlarımız ligin ikinci yarısındaki maçları bilet parası ödemeden izleyecek. Buna Ziraat Türkiye Kupası'nda kısa süre sonra oynayacağımız Fenerbahçe maçı da dahil. Bu kampanyaya taraftarımızdan ilgi bekliyoruz."

- İş adamlarına çağrı

Kampanyaya iş adamlarından da destek beklediklerini ifade eden Pehlivan, "Kayseri sanayi şehri, çok büyük fabrikalar var. Biz jest yaparak, maçları ücretsiz hale getirdik, bu jeste değerli iş adamlarımız da karşılık verip işçilerine Passolig kartı hediye edebilir. İş adamlarımızdan işçilerine bu yönde bir jest bekliyoruz. Kayseri gibi büyük bir kentte futbol dolu tribünler önünde oynanmalı. Kampanyayla Passolig kart sayısı en az 10 binin üstüne çıkmalı" diye konuştu.

Pehlivan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de kampanyaya destek vererek, maç günleri tramvayların ücretsiz yapılacağını söylediğini belirtti.