Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde trafik kazası sonucu iki arka ayağı ezilmiş olan köpeğin imdadına Manisa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri yetişti. Ekipler, yaralı köpeği olay yerinden alarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde tedavi altına alınmasını sağladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaralı köpeğe duyarsız kalmadı, şefkat elini uzattı. Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde yol üzerinde arka ayakları ezilmiş olan köpeği gören fabrika işçileri, durumu Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıtasına bildirdi. Durumu haber alan zabıta ekipleri, görevli veteriner hekimle birlikte bölgeye giderek, yaralı köpeğin oradan alınıp, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne götürülmesini sağladı. Fabrika işçileri ve vatandaşlar, duyarlılığı nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi zabıtası olarak, vatandaşların huzur ve güveninin yanında sokak hayvanlarının da korunması için bir takım çalışmalar içinde olduklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, yaralı köpeği güvenli bir şekilde Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne ulaştırdıklarını söyledi. İra, olayı kendilerine haber veren vatandaşlara da duyarlılıkları nedeniyle teşekkür etti.