KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi'nde 2014 yılı çalışmaları değerlendirilerek, 2015 yılı yatırımları masaya yatırıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, yeni, ilk ve farklı hizmetlere yönelerek, gelişimde, değişimde ve yenilikte süreklilik hedefine koştuklarını belirtti.

Vatandaşa sunulan hizmetin kalitesini ve beğenilirliğini artırmak için yapılan çalışmaları sürekli olarak kontrol ettiklerini ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla 2014 yılında yaptığımız çalışmaları masaya yatırıp farklı boyutlarıyla ele alarak değerlendirdik. Yaptığımız çalışmalar, hazırladığımız projeler bakanlıklarda çok olumlu karşılandı, örnek olarak gösterildi. Ankara'ya her gittiğimizde elimiz-kolumuz dolu döndük. Bunlar bize büyük mutluluk ve yeni çalışmalar için şevk verdi. Arkadaşlarımız 2015 yılı planlamalarını, projelerini ve hedeflerini açıkladı. 2015 yılı da dahil olmak üzere önümüzdeki yıllarda Kocasinan'da hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir mekanlar sunmak ve toplam kaliteyi artırmak için neler yapılabileceğiyle ilgili beyin fırtınası da gerçekleştirdik. Beyin fırtınasına katılan bütün arkadaşlarımız her bir proje üstünde kendi fikirlerini belirtti. Sıcak ve samimi bir ortamda çok verimli ve yararlı bir çalışma yaptık."

Vatandaşlara çok özel ve güzel bir şehirde yaşadığını hissettirmek için sergiledikleri yoğun gayreti artırarak devam ettireceklerini belirten Çelik, "Personelimizin performansını artırmak için motivasyon sağlayacak katkılar vereceğiz. Sosyal belediyecilik anlamında çok önemli projeleri hayata geçireceğiz. Çalışmalarımızı, nasıl yaptığımızı, niye yaptığımızı vatandaşımıza anlatacak ve projelerimizi daha da net biçimde tanıtacağız" ifadelerini kullandı.