CHP Kütahya birinci sıra milletvekili adayı Dr. Ali Fazıl Kasap, CHP iktidarında Kütahya'nın termal kaynaklarını en iyi şekilde kullanarak şehri termal turizmi noktasında 11 bin yatak kapasitesine ulaştıracaklarını söyledi.

Kütahya'nın yeraltı ve yer üstü zenginliklerini en iyi şekilde kullanmak istediklerini iade eden Kasap, "Girişimcilerimizin ayağına gidip şehrimizin yatırım imkanlarını anlatacak, onların buralara yatırım yapmaları için ne gerekiyorsa yapacağız. Kütahya zengin kaynaklara sahip bir şehir. Ancak buralara yatırım lazım. Yapılacak yatırımlarla yatak kapasitemizi 11 binlere çıkacağız. Hemen yanıbaşımızda olan Afyonkarahisar bunu başarıyorsa bizim yapmamamız için bir sebep yok. Bunların olmamanın sebebi iş bilmeyen, kendi çıkarlarına gelmeyen ve şuan yetkiyi elinde bulunduran siyasetçilerimizden kaynaklanmaktadır." dedi.

Kütahya CHP milletvekili adayı, sözlerini şöyle tamamladı: “Şehrimin gelişmesi, istihdamın artması ve geleceğimizin huzur ve refahı için sonuna kadar çalışacağım. Maden kaynaklarımızın kullanımını zenginleştirecek, çalışma şartlarını olması gereken düzeye ulaştıracağız. Sağlık alanında şehrimize yakışır bir hastanemiz maalesef bulunmamaktadır. Şuana kadar defalarca söz verildi ama henüz bir gelişme olmadı. Ben buradan milletime söz veriyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu iş için koşturacak ve şehrimize hastane alanında da bin yatak kazandıracağız. Hastalarımız diğer şehirlere gitmeye gerek duymadan burada tedavi olacak ve gerekli sağlık desteğini kendi şehrinden temin edecektir.”