Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın  Türkiye'nin kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak.

Karadeniz kıyılarıyla İstanbul, Kocaeli, Sakarya çevreleri ve  Kırklareli'nin kıyı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. 

Ülkenin diğer yerlerinde ise havanın az bulutlu ve açık geçeceği  tahmin ediliyor. Yağışların Ordu ve Giresun çevreleriyle Samsun'un doğu,  Trabzon'un batı kesimlerinde kuvvetli, Trabzon'un doğu, Rize çevreleriyle  Artvin'in kıyı kesimlerinde de çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması  öngörülüyor.

Bölgelere bakıldığında, Karadeniz'in parçalı ve çok bulutlu, bölgenin  doğusunda kuvvetli yer yer çok kuvvetli sağanağın etkili olacağı belirtiliyor.  Rüzgarın, Batı Karadeniz'de akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 3-5, Doğu  Karadeniz'de kuzeybatıdan 3-5 kuvvetinde eseceği tahmin ediliyor.

Marmara'da havanın parçalı ve çok bulutlu olması, doğusunda ise  sağanak bekleniyor. Bölgede rüzgarın kuzeydoğudan 3-5 kuvvetinde esmesi  öngörülüyor.

Ege'de havanın parçalı ve az bulutlu, kuzeyinde sağanağın etkili  olacağı tahmininde bulunuldu. Rüzgarın Kuzey Ege ve Güney Ege'de 3-5 kuvvetinde  etkili olması bekleniyor.

Akdeniz'de ise havanın az bulutlu olması, rüzgarın Batı Akdeniz'de  kuzey ve kuzeybatıdan 2-4, Antalya Körfezi'nde akşam saatlerinden sonra 6, Doğu  Akdeniz'de de batı ve güneybatıdan 2-4 kuvvetinde esmesi öngörülüyor. Denizlerde  fırtına beklenmiyor.