Kimse Yok Mu Derneği Erzurum şubesi ile Aziziye Koleji ilköğretim 1. sınıf öğrencileri dernek binasının ve lojistik merkezinin bahçesinde Kimse Yok Mu gönüllüleri ile birlikte 111 tane çam ağacı fidanı dikimi gerçekleştirdi.

Türkiye’den yardım başvurusu yapmış 300 bini aşkın aileye, Dünya’nın 100’ü aşkın ülkesinden milyonlarca kişiye insanı yardım desteği sağlayan, bunun yanında özellikle Afrika ülkelerinde eğitim, sağlık, temiz su, kalıcı yardımlar, meslek edindirme kursları ve tarım projesini yürüten uluslar arası bir dernek olan Kimse Yok Mu Derneği Aziziye Koleji 1. sınıf öğrencileri ile ağaç dikme etkinliği düzenlediler. Ağaçları kendi elleri ile dikip can suyunu veren çocuklar diktikleri bu ağaçlara kendi isimlerini verdi.

Aziziye Koleji Müdür Yardımcılarından Cem Tosun, “Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesinden gönüllüler okulumuza gelerek dernek binasının bahçesine ağaçlandırma yapmak istediklerini bunun yanında geleceğin gençlerine doğa ve ağaç sevgisini aşılamak istediklerini bunu da birlikte düzenlemek istediklerini belirttiler. Böyle bir etkinliğin çocuklar adına çok güzel ve anlamlı bir etkinlik olacağını düşünerek kabul ettik. 96 öğrencimiz, öğretmenlerimiz ve bazı velilerimiz katıldılar. Öğrencilerimizin mutluluğunu, elleri ile ağaçları diktiklerini görünce Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesine binlerce kez öğrencilerim ve okulum adına teşekkür ettim.” dedi.

Ağaç dikme etkinliğinde hazır bulunan Nurdan Gencay, “Kızım Zeynep Nalan ile birlikte bir ağaç dikerek çok güzel vakit geçirmiş olduk. Bu etkinliği düzenleyen başta Kimse Yok Mu olmak üzere ve okulumuz Aziziye Kolejine teşekkür ediyorum” dedi. Kızı Zeynep ise “Artık benim de bir ağacım var, her hafta sonu gelerek ismimi verdiğim ağacımla ilgileneceğim. Çok mutlu oldum bence herkes en az bir ağaç dikmeli. Çünkü onlar bizim oksijen kaynağımız.” dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Bölge Koordinatörü Şemsettin Keleş ise “Hilal Kent Gıda Toptancılar Sitesinde bulunan derneğimizin bahçesini düzenlemek amacı ile Aziziye Koleji ile başlattığımız bu projede 96 öğrencimiz, velilerimiz ve gönüllülerimiz ile 111 tane çam ağacını diktik. Ve gelecek zamanlarda derneğimizin çevresini düzenlemek ve güzel görünümü adına ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları içinde güzel vakit geçirmesi içinde oyun parkı gibi projelerimiz olacaktır.” dedi.