OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valisi Kerem Al, merkez köy ve mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinledi.

Al, Valilik Ahmet Cevdet Paşa Salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, terör saldırısında şehit düşenleri rahmetle andığını belirtti.

Toplantının muhtarların görüşlerinin alınması için düzenlendiğini kaydeden Vali Al, gündemin en önemli konusunun emniyet ve asayiş olduğunu söyledi.

Muhtarların devletin gözü kulağı olduğunu belirten Al, "Toplumumuzun güvenliği konusunda hepimize önemli görevler düşüyor. Bu nedenle en küçük bir haberi göz ardı etmemeniz ve güvenlik güçlerimize bunları mutlaka bildirmeniz gerekiyor. Hepimizin can ve mal güvenliği için bu şarttır. Hepimizin asıl görevi çok çalışmak, ülkemizin üzerinde bazı hesapları olanların hesaplarını boşa çıkarmaktır. Bu doğrultuda hepimiz daha fazla çalışacağız. Tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum." dedi.

Al, köylerde özellikle içme suları konusunda hassasiyet gösterilmesi gerekliliğine dikkati çekti.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal da "Hep birlikte, halkımıza daha fazla hizmet getirmek gayreti içerisindeyiz. Tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Temenni ediyorum ki birlik ve beraberliğimiz her daim devam etsin." diye konuştu.

Toplantıda, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, güvenlik ve asayiş çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Daha sonra muhtarlar, sorun ve taleplerini anlattı.