Bursa’da 15 yıldır minibüs şoförlüğü yapan Aşkın Yılmaz, müşterilerine yolculuk esnasında kolonya, su, şeker ve kek ikram ediyor.

Bursa’da 15 yıldır Vatan-Millet Mahalleleri-Kent Meydanı arasında minibüs şoförlüğü yapan Aşkın Yılmaz (45), yaptığı hizmetlerle takdir topluyor. Her turda 28 kilometre mesafe yapan Yılmaz, müşterilerini güler yüzle karşılıyor. Yolculuk esnasında Yılmaz’ın kolonya, su, şeker, kek ikram etmesi vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. Vatandaşlar, Yılmaz’a teşekkürlerini sunuyor.

Şehit ailelerine minibüs ücretsiz

Öte yandan Yılmaz, şehit aileleri ve engellileri de unutmadı. Şehit ailelerine ücretsiz yolculuk hizmeti veren Yılmaz, engellilere haftada bir ön koltuğu ayırıyor. Yılmaz, "Müşteriler memnun kalınca buna devam ettim. Yolculuk esnasında insanlardan aldığım paranın karşılığını vermek istedim. Onlar da bize hoşgörülü, güler yüzlü yaklaşıyor. Genelde su ve şeker ikram ediyorum. Arada da kek ikramımız oluyor. Şehit ailelerine de minibüsümüz ücretsiz. Ben doğuda askerlik yaptım. Burada da şehit aileleri var. Şehitlik mertebesi çok yüksek" dedi.

Minibüsçüler olarak vatandaştan şikayet yerine takdir istediklerini ifade eden Yılmaz, haftada bir engelliler için ön koltuğu ayırdığını ifade etti.