Polatlı Belediyesi'nin düzenlediği Anneler Günü özel programı halkın yoğun katılımıyla Yeni Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.

Anneler Günü özel programında Kültür Bakanlığı Türk Halk Müziği sanatçıları Güngör Şakar ve Mihriban Türkmen konser verdiler. Polatlı Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösteriler sundu ve animasyon ekibi salona gelen çocukları eğlendirdi.

Anneler günü özel programında başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutlayan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, "Sizin için düzenlemiş olduğumuz bu programa hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bu güzel günde her bir annenin, her bir kardeşimin Anneler Günü'nü tebrik ediyorum. Başta şehit annelerinin, engelli annelerinin olmak üzere Bütün annelerin ellerinden öpüyorum." dedi.

Başkan Yıldızkaya, başlattıkları Hanımlar Konağı inşaatının yıl sonunda hizmete gireceğini ve yalnızca bayanlar için Konya gezilerini başlattıklarını söyledi. Yıldızkaya, "Bir kardeşiniz, bir evladınız olarak yaklaşık bir yıldır. Sizlerden aldığımız güçle elimizden gelen gayreti gösteriyor, sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu kutsal görevde dualarınızı bekliyorum. Beni dualarınızdan mahrum etmeyiniz. Sadece sizler için geçen hafta başlattığımız Konya gezilerine hepinizi bekliyoruz. Her sabah yaklaşık 50 kişilik bayan grubunu Konya’ya götürüyoruz, oradaki manevi alanları, tarihi alanları gezdiriyoruz. Mutlaka sizleri oraya bekliyoruz." diye konuştu.

Belediye Başkanı Yıldızkaya son olarak şunları söyledi: "Ayrıca daha önce söz verdiğimiz sizin kullanacağınız, sadece bayanların olacağı içerisinde kreşin, spor salonunun olduğu Hanımlar Konağı Projemizi de başlattık. Güldeste Konak altındaki parkta Hanımlar Konağı inşaatımızın hafriyatı başladı. İnşallah en geç Kasım ayına kadar sadece sizlerin kullandığı bir alanı oluşturuyoruz. Annelik çok kutsal bir görevdir. Öğretmenim, 11 yıl görev yaptım. En iyi öğretmenlerin anneler olduğunu biliyorum. Bütün anneler bizim başımızın tacıdır. Sizleri çok seviyoruz. Sizler için her şeyin en iyisini yapmaya hazırız."