Ramazan ayında müzikli alkollü etkinlik düzenlediği iddiasıyla uğradığı saldırı sonrası iş yerini bir süre kapatan Güney Koreli plakçı Seogu Lee, dükkanın tekrar açtı.
Beyoğlu Cihangir’de sahibi olduğu plakçıda Ramazan ayında müzikli alkollü etkinlik düzenlediği iddiasıyla  bir grubun saldırısına uğrayan Güney Koreli Seogu Lee, saldırı sonrasında kapattığı iş yerini tekrardan açtı. 18 Haziran akşamı meydana gelen olayda, Radiohead etkinliği düzenleyen plakçı Seogu Lee’nin iş yeri kalabalık bir grup tarafından basılmış ve Seogu Lee ile birlikte iş yerinde bulunan bazı kişiler darp edilmişti. Olayın ardından bir süre plakçı dükkanını kapatan Seogu Lee, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın devreye girmesiyle iş yerini tekrar açtı. Güney Koreli plakçı  bir süre kapalı kalan iş yerini geçtiğimiz günlerde tekrar açtı. İşlerine devam eden Seogu Lee, gazetecilere açıklama yapmaktan kaçındı.
Lee, iş yerinin camına astığı “Gazetecilere görüntü ve röportaj vermek istemiyorum” yazısıyla röportaj taleplerini geri çevirdi.