KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi personeline, verimli çalışma, verimli hizmet, etkili iletişim ve motivasyon konularında eğitim verildi. 

Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki bir otelde düzenlenen seminere, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel katıldı. 

Eğitimci Dr. Şaban Kızıldağ, seminerde yaptığı konuşmada, iş hayatında tespit edilen eksiklikleri ve başarılı olmak için yapılması gerekenleri anlattı. 

Kızıldağ, başarının anahtarının mazeret üretmemek olduğunu belirterek, formülünün ise kesintisiz çalışmak, koşullara ayak uydurmak, kurumsal kalite oluşturmak, kurumsal kimlik ve kişisel kalite olduğunu anlattı. 

Palancıoğlu ise personele yönelik eğitim faaliyetlerine önem verdiklerini ifade ederek, "İş güvenliği ve sağlığından başlayarak etkili iletişim ve motivasyon konularına kadar her alanda eğitimlerimiz sürüyor. Nitelikli ve donanımlı personelle hizmet kalitemizin çıtasını her geçen gün daha da yukarı çıkarıyoruz. Personelin bilgisi arttıkça verilen hizmetlerin de kalitesi artıyor" diye konuştu.